Vladimir Glebov Naplója

A blog a GTA IV egyik szereplőjének, Vladimir Glebovnak a Liberty City -ben lezajló életéről szól. Ha ennek a cikksornak vége, jön néhány általános tudnivaló a GTA IV -ről.

Friss topikok

Címkék

Társ blogok:

Niko Bellic - SPOILER

NoxiusEnterprise 2012.10.26. 16:49

 Végignéztem a blogon, és egy kicsit elszégyelltem magam. Hogy miért? A GTA IV egyik szereplője a témám, de azért megemlíthetem azt a főszereplőt, aki nemcsak ebben, d ekét kiegészítő epizódban is sokat szerepelt. Természetesen Niko Bellicre gondolok.
 Niko, avagy Nikolai, Bellic Roman Bellic unokatestvére, és azért jött Liberty Citybe, amiért Vlad is: Szerencsét akart próbálni. Na mármost Vladnek volt egy hatalmas előnye: Az orosz maffia támogatta, és voltak barátai, míg Niko, ahogy Vlad rá is mutat, egyetlen barátja egy kövér taxisofőr.
 Végül főhősünk célja már nem is Roman tartozásainak kifizetése, és a bosszú lesz, hanem a túlélés. Mert orosz ellenfelünk, Dimitri Rascalov nem szeret ellenséget tudni maga mögött. Vagy a világon...
 Kezdetét veszi tehát a harc, ahol feltűnnek Niko régi ismerősei is: Ray Bulgarin, Darko Brevic, Florian Cravic. Új ellenfeleket is talál, mint Don James Pegorino, de barátokat is, mint például Patrick McReary. Kezdetét veszi a harc: A GTA IV!
 Nikóról nem szándékozom egyenlőre többet írni.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vladimirglebovsdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr964871750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izzy Creed 2012.10.26. 18:23:29

Szupííí! A kedvenc karakterem! :D Amúgy egy apróság. Eredeti célja, amiért Libertybe látogatott az elsősorban menekülés Bulgarin haragja elől és bosszú a barátaiért. Az, hogy Roman épp itt élt, csak véletlen, illetve nevezhetjük alibinek is. Hajrá Sasha! :D XD

NoxiusEnterprise · http://vladimirglebovsdiary.blog.hu 2012.10.26. 18:30:13

@Izzy Creed: Persze ez igaz, de azért fontosnak tartottam megnevezni azt is. Amúgy tényleg alibi :D Én is nagyon kedvelem Nikót!
A kedvenc karakterem, majd Vlad, végül Phil.

Izzy Creed 2012.10.26. 19:20:17

Már magát a színészt is kedvelem különleges szerepei és játéka miatt. Nem is volt kérdés, hogy azonnal a szívembe lopta magát. XD A filmet meg imádom, amiben először feltűnt ez a szuper bérgyilkos. :D Bár ott nem járt sikerrel... XD
süti beállítások módosítása