Vladimir Glebov Naplója

A blog a GTA IV egyik szereplőjének, Vladimir Glebovnak a Liberty City -ben lezajló életéről szól. Ha ennek a cikksornak vége, jön néhány általános tudnivaló a GTA IV -ről.

Friss topikok

Címkék

Társ blogok:

GTA V DLC I.: Get rid of the traces (Véletlen találkozások)

NoxiusEnterprise 2012.11.07. 19:15

1. Get Help - Big Wawes I. között

George Stely: George nagyon utálja, ha a kikötőben drogot hoznak be. Megkért, hogy menjél vele, és segíts megölni hét bandatagot, felrobbantani két hajót, és egy teherautót.
 Jutalom: 500 $

2.

Phil Bell: Phil egy kissé összerongyolódva rád ugrik egy pár láda mögül. Amikor meglátja, hogy rendőr vagy leszáll rólad, és megkér, hogy vidd el őt a Penguin Bar -ba. Útközben rád támadnak motorosok, akik el akarják kapni.
 Jutalom: 1000 $

3.

Marvin: Egy zöld öltönybe öltözött férfi szólít meg egy zöld PMP600 -nak támaszkodva. Megkér, hogy fuvarozd el őt egy régi gyógyszergyárba, ahol meg kell kapnia egy jelentős tartozást. Mivel a másik félnél legalább négy emberre számíthat megkér, hogy segíts neki. Egy sörétes van nála, az ellenfelek pedig négyen lesznek, egynél szintén sörétes.
 Jutalom: 500 $ + Marvin telefonszáma (Még egyszer fog szerepelni)

4.

Marvin: Négy nappal ezután ismét találkozhatunk Marvinnal, ezúttal egy Cluckin' Bell étteremben áll a WC előtt. Amint meglát téged, szól, hogy menj vele, és beszálltok a zöld PMP -be. Egy fickó jön ki a WC -ből, őt kell követni a lakásáig.
 Jutalom: 500 $

5.

Marvin: Marvin felhív téged, hogy menj el a pasas lakásába. Ott lesz még egy ember és hat rendőr. Meg kell ölni mind, el kell vinned egy aktatáskát, miközben kettes körözési szintet kell leráznod. Ha eljutsz a Cluckin' Bell -be, és nincs körözésed, akkor végigvitted.
Jutalom: 1000 $

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vladimirglebovsdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr594887390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása