Vladimir Glebov Naplója

A blog a GTA IV egyik szereplőjének, Vladimir Glebovnak a Liberty City -ben lezajló életéről szól. Ha ennek a cikksornak vége, jön néhány általános tudnivaló a GTA IV -ről.

Friss topikok

Címkék

Társ blogok:

GTA V DLC I.: Get rid of the traces (Küldetések)

NoxiusEnterprise 2012.11.03. 18:57

Szereplők: Donald Dodson, Eric Angel, Michael Thomson, Arnold Hessenheffer, Jacob Becker, George “Georgie” Stely, Evans, Felix Growen, Francis és Claude McGraph, Carlos Dollar

(Mystery Man)

Idő: 19:30

Helyszín: Los Santos; kikötő

 Klip:

 Egy teljesen szürke Stallion, hátul rendőrségi villogóval, az átlagosnál enyhén erősebb motorhanggal gurul a naplementében Los Santos kikötője felé. A szél a kocsi rádiójának hangját messzire elviszi: “A fiatal újságírónő, Katie Hill ma délben meghalt. Miss Hill a rendőrségben elterjedő korrupció, és a drogbárókkal való csencselést hozta fel témának, és állítólag nagy anyagot gyűjtött már össze. A nyomozást Donald Dodson őrnagy, és Michael Thomson százados vezeti. Bővebb információk a tízórás hírekben.” A Stallion megáll és egy magas, szürke öltönyös férfi lép ki belőle. Ő Donald Dodson, a rendőrség őrnagya. Fekete bajsza, nagy pajesza, és kockára nyírt haja van, amellett kerek lencséjű napszemüvege.
 A kikötőben álló alakokhoz lép, akit Eric Angelnek hívnak. A férfi magas, vörös garbót, kék farmert, hosszú szárú csizmát visel, szőke, felálló haja, és körszakálla van, amellett zöld szeme.
- Képzelje Don, hogy jót művelt, mikor megölte Katie Hillt. Ha kell még valami, akkor jelentkezem.
- Miért nem volt elég egy telefon?
- Azt lehallgathatják. Ha kell nekem, vagy a főnökömnek valami, akkor majd szólok. Ciao!
Dodson visszaszáll a kocsiba.

A küldetés:

Alap egyenleg: 3000 $

Alap fegyver: Glock 17 (17+170 töltény)

Vezesd haza a szürke Stalliont, parkold le. Nézz körül a lakásban, vizsgáld meg a gardróbodat (van benne még egy öltöny [fekete, vörös nyakkendő], egy szmoking [fekete öltöny, csokornyakkendővel, felöltővel és arany sállal], és egy tiszti díszegyenruha), majd nézd meg a telefonodat.

Jutalom: 0$

I.              küldetés (A hint)

  Csöng a telefon, a hívó fél Michael Thomson, a legjobb barátod. Elhív téged egy drogbanda lecsapására. Szállj be a szürke Stallionba, és menj a helyszínre. Ez egy régi raktár. Amint odaérsz, rögtön be kell hatolnod. Lődd le az összes bandatagot, és aztán kapd el a menekülőket, mielőtt azok meglépénének.
 Vegyél fel két zsák drogot, és vidd ki a teherautóba, ami elviszi a lerakatba, majd a bűnügyi laborba.

Jutalom: 500$

II.            küldetés (New waves)

  Ismét a telefonod csöng, és ezúttal Carlos Dollar, az egyik drogbáró keres téged. Azt akarja, hogy rabold ki a lerakatból induló teherautót, vagy beküldi az összes rólad szóló adatot a rendőrségre. Hívd fel Michaelt, és menj az általa adott helyre. Ott ad neked egy új ruhát (Fekete garbó, fekete maszk, fekete farmer, és fekete teniszcipő), ő is hasonlóba öltözik. A feladat, hogy amint kinyílik a lerakat bejárata, lelődd a sofőrt, majd beugorj a vezető melleti ülésre, míg a társad a volán mögé ül. összesen három rendőrautót kell lelőnöd. Ha leszállítottátok a teherautót, haza kell menned. Ott a ruhát elmenti a gardróbba.

Jutalom: 1500$

III.         küldetés (Get help)

 George Stely, a rendőrség diszpécsere felhív, hogy a rendőrségnek szüksége lenne segítségre, és ezért mindenkit be akar vetni. A feladatod, hogy elvégezz három munkát Stelynek:

1.)  El kell kapni egy motorosbandát (hatan vannak).

2.)  Egy három főből álló drogkartell akar lecsapni egy bárra. Védd meg a bárt.

3.)  Egyképviselőt át kellene szállítani titokban a kaszinójából a lakására. Megtámadnak titeket, rázd le az üldözőket, de ne lőjj rájuk.

Egyenként kapsz értük 500$ -t, a végén pedig még 1000$ -t. George felhív téged, és szól, hogy bármikor kérhetsz tőle munkát.

IV.          küldetés (Big waves 1)

 Michael megelégeli, hogy a drogbárón kívül még ketten zsarolják őket. Neked, és Michaelnek le kell csapnotok Eric Angel emberére, aki elindult az adatokkal a kapitányságra. He megölték, akkor Michael szól, hogy hamarosan nagy dolgok jönnek, és álljon készen.

Jutalom: 1000$

 V.            küldetés (Big waves 2)

 Michael felhív, hogy indulj el a kikötőbe, mert ott beszélt meg találkát Angellel. El is mentek mind a ketten, de Angel csapdába csal titeket, és sokan támadnak rátok. miután megöltétek az embereit, Michael felhívja egy barátját, Arnold Hessenheffert, aki mesterlövész, hogy lője le Angelt. Arnold csak a kocsi kerekét lövi ki, és a te meg Michael utoléritek Angelt. Angel felajánlja, hogy fizet, ha nem ölöd meg. Itt választhatsz:

1.)  Megölöd, és akkor Michael hajlandó lesz megadni Arnold telefoszámát, akit bármikor hívhatsz segítségnek.

2.)  Angelt éledben hagyod, akkor elmenekül, (és később megpróbál megölni, akkor kell megölnöd,) ebben az esetben 30000 $ -t fizet.

Jutalom: 10000$

VI.          küldetés (Chase him!)

 Donaldot felhívják telefonon. A hívó fél Felix Growen, a város polgármestere. Szeretné, ha a rendőrség jobban fellépne a szervezett bűnözéssel szemben. A Szindikátus egyik vezetője most találkozik az egyik drogbáró embereivel. Amennyiben nem teljesíted a megbízatást, kirúgnak a rendőrségről. El kell menned a találkára, ahol már majdnem lezajlott az üzlet. A kocsival hajts be a találkára, majd el kell ütnöd mind a nyolc embert a helységben. Ezután szállj be a csónakok egyikébe, és érd utol a menekülő hajókat. Ha végeztél, hívd fel Felixet.

Jutalom: 2500 $

VII.       küldetés (Point A)

 Georgie felhív, hogy a rendőrség nagy próbatétel előtt áll. Meg kell tisztítani a negyedeket a bűnözéstől. Donald és Michael két rendőrrel egy kisebb házat kap. Elsőként hajts a találkozási pontra, ott Michael és a két férfi beszáll. Vidd el őket az A ponthoz, majd hatoljatok be a házba, és öljetek meg minden bűnözőt.

Michael bármikor ad neked tisztogatós munkát.

Jutalom: 1200 $

VIII.     küldetés (Lucky man)

 Ismét a polgármester keres minket. A Szindikátus bosszút akar állni az előző csapásért, ezért azt tervezik, hogy megölik a polgármestert. Neked kell megvédened, és átszállítanod. hajts a helyszínre, és ott Michaellel vigyétek biztonságos helre a polgármestert. Közben a Szindikátus emberei üldöznek titeket. A polgármester ezentúl ad neked munkát, amikben a Szindikátus üzleteit kell tönkretenned (Összesen nyolcat)

Jutalom: 4000 $

IX.          küldetés (With money…)

 Michael szól nekünk telefonon, hogy Carlos Dollar, a drogbáró beszélni akar Donalddal és vele. Találkoznotok kell a báró palotája előtt. Amikor odaérsz, már ott  drogbáró is, aki azt a feladatot adja, hogy tüntessük el az utána nyomozó zsarukat. Mind a két rendőr, és egy mesterlövész az egyik gyorsétteremben van, ahol az informátorukkal találkoznak. Meg kell ölni mindegyiket, de nem szabad hagyni, hogy az informátor meghaljon. Őt élve kell elvinni egy raktárba.

Jutalom: 3000 $

X.            küldetés (…There are no complications)

 Carlos felhív, és szól, hogy hozzátok át Michaellel az árulót a palotájába. Amikor a raktárból elindultok zsaruk támadnak rátok. öljétek meg mind, vagy feljelentenek titeket. Ha ezzel végeztetek, szállítsátok az árulót a palotába. Ezután Michael szól, hogy már régóta kollégák vagytok, és elmehetnétek néha inni.

Jutalom: 3500 $

XI.          küldetés (Thugs 1)

 Donaldot ismét telefonon keresik, és a hang be is mutatkozik: Francis McGraph. Egy autószalon vezetője, és hallotta egy volt ismerősétől (Angel), hogy Donald minden pénzes melóban benne van. Megkéri Donaldot, hogy lopja el egy gengszter kocsiját. A kocsi egy fekete Esperanto. Ha a kocsi megvan, csak el kell szállítani a garázsba.

Jutlom: 1000 $

XII.       küldetés (Thugs 2)

 Ismét Francis hív, és megkér, hogy szállítsd vissza a kocsit a gazdájának, mint becsületes megtaláló. Amikor ott vagy, akkor lődd le a gengsztert, és az embereit. Ezután pattanj be a legelső járműbe, és menekülj: négy nagy Rancher kezd üldözni. Iktasd ki őket.

Jutalom: 2500 $

XIII.     küldetés (Thugs 3)

 Francis ismét felhív minket: Szomorúan közli, hogy az autószalonját szétverték, mert megtudták, hogy részt vett a gengszter halálában. Egy kis lakásban bujkál. Odahív téged, hogy mentsd meg. Odamész, ő beszáll a kocsidba, de rögtön üldözni kezdenek titeket. Rázd le őket, és vidd el Francist az öccse kaszinójába.

Jutalom: 2000 $

XIV.     küldetés (Action 1)

 Francis szólt, hogy kétszer megpróbálták megölni, most épp egy autósüldözés közepén van, és hívja Donaldot, hogy jöjjön gyorsan. Mikor odaérsz, Francis kocsija épp felborul, ő kiszáll belőle, és egy gépkarabéllyal elkezd lőni üldözőire. Szedd föl, és vidd el a helyszínről, miközben ő lövi az üldözőket. Mikor kiteszed a lakásánál szól, hogy szerezz be néhány fegyvert.

Jutalom: 2000 $

XV.        küldetés (Action 2)

 Felhívnak téged telefonon, a gengszter barátja, egy még nagyobb banda feje. Figyelmeztet, hogy meg fogsz halni. Menekülj gyorsan a lakásodból, és öld meg a rádtapadt embereket. Hívd fel Francist, és kérd meg, hogy hadd lakhass nála. Ő megengedi. Az utolsó küldetésig nem térhetsz vissza a lakásodba.

Jutalom: 0 $

XVI.     küldetés (Reaction 1)

 Francis felhív, hogy gyere gyorsan az öccse kaszinójába. Ott Francis, Claude és egy barátjuk, Evans vár, és elmondják, hogy visszavágnak a gengsztereknek, de a segítségedet kérik. Szállj velük kocsiba, és törj be a gengszterek egyik raktárába, és robantsd fel. Egyik társad se haljon meg. Vidd őket haza.

Jutalom: 5000 $

XVII.   küldetés (Reaction 2)

 Francis és Claude ismét nagyot akar alkotni: Meg akarják ölni a gengszterek vezéreit, miközben azok társaik sírjánál állnak. hajtsatok oda, és öljétek meg a gengsztereket. Egy kivételével me gis halnak. Ez elmenekül, és nektek üldözni kell őt. Végül megmenekül. Ekkor rázzátok le a rendőrséget, és vidd a McGraph testvéreket haza.

Jutalom: 3000 $

XVIII. küldetés (Reaction 3)

 Francis szól, hogy az utolsó gengszter a híd alatt rejtőzött el. Hajts oda Francisszel, és öld meg. A gengszter kér, hogy ne öld meg. Ha életben hagyod, akkor elfut, de elüti egy kamion. itt összeszedheted a pénzét.
 Francis megkérdezi, hogy lenne-e kedved vele, és Claude –dal néha beszélgetni.

Jutalom: 7000 $ + Francis autószerelő műhelyében beállíthatsz magadnak speciális rendőrautót, amit mindig megtalálsz leparkolva a házad előtt.

 

XIX.     küldetés (Claude’s part)

 Claude felhív, hogy a kaszinója nem megy elég jól, mióta megnyílt egy másik is az utcában. megkér, hogy verd szát azt a kaszinót baseballal, majd verd meg az üzletvezetőt is. A kaszinóban nyolcan dolgoznak, akik rádtámadnak, de fegyvertelenül.

Jutalom: 5000 $ + max. 1200 $ naponta Claude kaszinójából.

XX.        küldetés (Evans wants more! 1)

 Evans hív fel, hogy már találkoztatok, és a segítségedet kéri. Egy kis fegyverboltot vezet, amit a rendőrök le akarnak fülelni. Neked csak beszélned kell a rendőrökkel, és elhinteni egy másik fegyverbolt történetét.

Jutalom: 700 $

XXI.     küldetés (Evans wants more! 2)

 Evans megkér, hogy vedd rá az egyik nagy fegyverbolt tulajdonosát, hogy álljon össze vele. Jacob Becker, a fegyverbolt tulajdonosa nemet mond, ezért meg kell verned néhány alkalmazottját. Hirtelen megjelenik az FIB, és neked ki kell mentened Beckert. Rázd le az FIB –t, és vidd el Beckert Evanshez.

Jutalom: 1500 $ + Evans bármikor ad neked olcsóbb fegyvereket.

XXII.   küldetés (End of line 1)

 Michael felhív, hogy nagy a baj. Carlos Dollar már nem akar több dolgot, és meg akarja ölni őket. A küldetés lényege, hogy te és michael összeszedjetek 5000 $ -t játékbeli négy óra (8 perc) alatt. Ha ez sikerül, vidd el a pénzt Carlosnak. Így megkíméli az életeteket.

XXIII. küldetés (Officers for a life)

 Georgie megint felhív, hogy figyelmeztessen: Állítólag a drogbáró Carlos Dollar be akarja darálni a korrupt rendőrséget, ha szabadon hagyják elmenni. Georgie figyelmeztet, hogy tudja, hogy korrupt vagy, de alkut ajánl: Gyere el Michaellel Carlos estélyére és beszéljétek meg a dolgokat. Vedd fel az estélyi ruhádat, és menj el az estélyre.

Jutalom: 0 $

XXIV. küldetés (End of line 2)

 A partin felhívod Francist és Claude –ot, Evanst, hogy jöjjenek oda gyorsan segíeni. te, Georgie és Michael pedig elindultok, hogy megöljétek Carlost. Az etélyen nagyon sok ember részt vesz, ezeket nem szabad lelőni, d az első lövések után már elmenekülnek. A biztonságiak és Carlos emberei azonban rádtapadnak, és ezeket mind meg kell ölni. Miuzán eljutottatok Carlos lakosztályába, Carlos rádlő, majd kiugrik az ablakon. Kövesd őt, és szállj be a kocsidba Michaellel. Autósüldözés kezdődik. A két kocsi összeütközik, felborul, és Carlos lelövi Michaelt, mire te lelövöd Carlost. Visszakapod a lakásodat, és megkapod Carlos palotáját is.

Jutalom: 50000 $ + a palotád naponta max 5000 $ -t termel.

XXV.   küldetés (The best officers and friends)

 Vedd föl a díszegyenruhádat, és menj el Michael temetésére. Ott Georgie megkér, hogy legyetek barátok, és járjatok el ezentúl barátkozni. A temetésen Donald elmondja, hogy hogyan göngyölítették fel az ügyet Michaellel, korrupt zsarunak álcázva magukat. Kitüntetnek, előléptetnek rendőrfőnök helyettessé.

Jutalom: 120 $ + Michael speciális PMP 600 –as rendőrautója.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vladimirglebovsdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr824887384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása