Vladimir Glebov Naplója

A blog a GTA IV egyik szereplőjének, Vladimir Glebovnak a Liberty City -ben lezajló életéről szól. Ha ennek a cikksornak vége, jön néhány általános tudnivaló a GTA IV -ről.

Friss topikok

Címkék

Társ blogok:

Szünet vége, változások

NoxiusEnterprise 2012.10.28. 09:41

 Bár tény, hogy eddig is írtam bejegyzéseket, sőt történeteket is, de most végre felszabadultam.
Egészségesen visszatért a számítógépem, tehát ismét tudok normális történeteket írni a blogra! Zengjünk Halleluját Vladimir történeteinek tiszteletében!
 Másrészt itt szólok előre, hogy ezentúl nem csak Vladimir történeteit lehet tőlem hallani. A kommentelő- és látogatóréteg GTAPlace -es része bizonyára tudja, hogy magamnak szórakozásból történeteket írok főleg GTA V DLC -nek nevezem őket, tehát mintegy kiegészítő epizódként írom meg őket. Jelenleg egy darab van készen, de ez mg javítás alatt áll, egy pedig az írás folyamatában van. Ezeket a történeteket is közzéteszem néha a blogon.
 Másrészt a szabadidőmben szoktam azon gondolkodni, hogy "De jó lenne egy olyan játék, hogy...". Tehát néha kitalálok sztorikat különböző játékokról, amikről úgy gondolom, hogy jó lenne ha lennének. Ilyeneket is fogok írni néha, persze Vladimir történeteinél sokkal ritkábban.
 A harmadik új forma különböző karakterek kitalálása lesz, amiket be lehetne illeszteni teszem azt GTA -ba. Ezeknek fogok a kinézetéről, szokásairól, ruházatukról, esetleg járműről, lakásról és fegyverről is írni, úgy,a hogy Vlad történeteiben is írok róluk. Tehát hamarosan újítás is következik. Jó olvasást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vladimirglebovsdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr424874390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása