Vladimir Glebov Naplója

A blog a GTA IV egyik szereplőjének, Vladimir Glebovnak a Liberty City -ben lezajló életéről szól. Ha ennek a cikksornak vége, jön néhány általános tudnivaló a GTA IV -ről.

Friss topikok

Címkék

Társ blogok:

Phil Bell - SPOILER

NoxiusEnterprise 2012.10.26. 18:48

 Nem tudom, hogy ki mennyire ismer, de az én másik kedvenc karakterem (az első öt sorrendben: Niko, Phil, Vlad, Francis, Jimmy P.) Phil Bell, egy Alderny szigetén élő üzletember.
 Phil a nem túl nagy Pegorino Család egyik vezetője (konkrétan ő a helyettes) és ő irányítja Alderny kikötőjében, ahol az irodája is áll, a Pegorino család üzleteit. Phil mellesleg a Honkers sztriptízbár tulajdonosa is, amivel szép pénzt kereshet.
 Sokszor ad nekünk feladatot. Bár nem lesz a barátunk, mégis jó viszonyban állunk vele, nem úgy, mint Ray Boccinoval, a Pegorino szervezet másik vezetőjével. Phil egyébként utálja Ray -t.
 Mr. B. kemény harcos, és ezt bebizonyítja a küldetések közben, amivel nekem elnyerte az elismerésemet.
 Az egyik ok, hogy írok róla az, hogy kedvelem, a másik az, hogy még elég jelentős szerepet szánok neki a történeteimben. De erről majd ott helyben és bővebben!
 Mindenképpen érdekes karakter, aki megérdemli a figyelmet. Kedvenc küldetésem, amiben ő is szerepelt, az oroszok aprítása Pegorino üzletében. Itt egy M4 segítségével harcol. Bővebben majd a történetekben...

U.i.: Mrs. Bell szerepel a GTA V -ben állítólag. ő Phil elvált felesége, akiről ő is mesél Nikónak a IV-ben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vladimirglebovsdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr114871957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása