Vladimir Glebov Naplója

A blog a GTA IV egyik szereplőjének, Vladimir Glebovnak a Liberty City -ben lezajló életéről szól. Ha ennek a cikksornak vége, jön néhány általános tudnivaló a GTA IV -ről.

Friss topikok

Címkék

Társ blogok:

Második évad

NoxiusEnterprise 2013.02.09. 19:24

vlad_1360434037.jpg_560x727

 Bizony, elröpült az idő... Vladimir is megöregedett egy kissé, de azért töretlen a hírneve. Számomra Vlad különben is mindig a No.1 lesz, és ebből nem is veszek vissza! De a második évad jön, mint pusztán a szélvihar. Új megbízók, új lehetőségek, pénz, nők, autók, fegyverek, akció és érzelmek lesznek olvashatók ezután is!
Az új megbízók közül mindenképp lesz majd:
Meyer Shwartz, Phil Bell, Norton Vengeance, Mr. Klein, Theodor Mape!
Visszatér majd Sergei, Mikhail és Dimitri is néhány rész erejéig, de ezt egyenlőre hanyagolom majd. A GTA IV stílusából ötletet merítve néhány kisebb bandaháború, egy rövid drogháború, és néhány autólopás is szerepet kap majd. Ezeket külön fogom írni (Pl.: Első bandaháború: Rotterdam Tower), mintha önálló részek lennének.
Remélem, hogy tetszeni fog nektek. Addig is további jó olvasást!

NoxiusEnterprise

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vladimirglebovsdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr295071566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izzy Creed 2013.02.10. 15:24:31

Hmmm... Mr. Klein! :D
süti beállítások módosítása