Vladimir Glebov Naplója

A blog a GTA IV egyik szereplőjének, Vladimir Glebovnak a Liberty City -ben lezajló életéről szól. Ha ennek a cikksornak vége, jön néhány általános tudnivaló a GTA IV -ről.

Friss topikok

Címkék

Társ blogok:

Testvériségi hetes!

NoxiusEnterprise 2012.11.30. 16:52

 Üdvözlet minden kedves olvasónak.
 Dimitri megfázott, Mikhail nászúton van, Ivan és Mr. Klein iszogatnak, Theodor pedig dolgozik. Még Sergei is a boltjában van... Mit tehet tehát Vladimir Glebov? Mindjárt kiderül:
Mivel a legutóbbi történetben megjelent Boris, Vladimir öccse, ezért egy hét napos kis sorozat kezdődik. Az egész Boris harca lesz a városi fegyverforgalom fellendítéséért. Nem mellesleg Vladimir is segít az üzletek, intrikák között, hogy Boris elégedetten térhessen vissza megbízójához, illetve, hogy túléljék.
 Ezen kívül kiderül, hogy miért nincsen Liberty City -ben fegyverbolt és miért tilos extrémen a fegyverhasználat.
Ezzel a hét történettel a december kezdetét ünnepeljük meg. A csúcs természetesen december 6 -ik napján, Mikuláskor lesz.
 Remélem tetszeni fog.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vladimirglebovsdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr474939939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása