Vladimir Glebov Naplója

A blog a GTA IV egyik szereplőjének, Vladimir Glebovnak a Liberty City -ben lezajló életéről szól. Ha ennek a cikksornak vége, jön néhány általános tudnivaló a GTA IV -ről.

Friss topikok

Címkék

Társ blogok:

GTA V DLC -k; FANATIC-történetek

NoxiusEnterprise 2012.10.28. 09:58

 Először is azért FANATIC, mert fanatikus fan vagyok, tehát kizárólag én írom, én találom ki, stb. Ilyen történetekről biztos mindenki filózott már, tehát nem új senkinek sem, igaz?
 Összesen öt darab történetet találtam eddig ki, de még csak egy van kész, egy pedig félig, és a kész sincs még teljesen kiadható formában, erre várni kell még egy-két napot (De akár ma is megcsinálhatom). Szóval a történetek:
1.) Nagyon megragadott Francis McReary karaktere. Egy korrupt rendőr, aki szabadulni akar a bizonyítékoktól. Tehát megalkottam magamnak Donald Dodson -t, egy korrupt őrnagyot az LSPD -ben (Los Santos Police Department). Az ő célja, hogy megszabaduljon a bizonyítékoktól, és a zsarolóktól, akik nemcsak a karrierjét és a szabadságát, de az életét is veszélyeztetik. Főellensége egy Carlos Dollar nevű drogbáró.
2.) Szintén egy, a GTA IV -ben megismert karakter mintájára alkottam meg a második DLC főszereplőjét. Dwayne Forge szimpatikus karakter volt nekem, de kissé alakítottam a saját szereplőmön. Tehát Isaac Waterman egy holland családból származó zsidó férfi, aki a börtönből szabadul (Az első küldetésben ki kell szökni vele egy lázadás közben). Szépen lassan tér vissza az üzletbe, hogy a kis csoportjával minél több pénzt összegyűjtsön.
3.) Bruce Swarm egy egyszerű biztosító. Na persze nem olyan biztosító, aki biztosításokat köt, hanem olyan, akit föl lehet bérelni, hogy megerősítse a békét egy-egy üzlet közben. Amikor a jamaicai és kubai ellenséges bandák üzletet kötnek, és hirtelen Carlos Dollar emberei támadják meg őket Bruce azt veszi észre, hogy a jamaicai banda bosszút akar állni rajta. Menekülnie kell. Azonban a ellentámadásba megy át, és a történet végére me gis szabadul az őt üldöző alvezértől, és embereitől.
4.) Vladimir Glebov karakteréről mintázva kitaláltam az öccsét. Boris Glebov Los Santos kikötőjében két jól menő bárt igazgat, a Penguin Bar -t, és a Siberia Beer Garden -t. Mikor azonban egy új banda az ő kis bandájának létét fenyegeti fegyvert ragad, hogy visszahódítsa elveszett területét. A Glebov vér nem veszett el, és a két banda harcából kiderül, mi ér többet: A támogatók, vagy az egyéniség.
5.) Niko Bellic mindenki kedvenc karaktere a GTA IV -ből. pusztán szórakozásból elhatároztam, hogy megírok egy olyan történetet, melyben Niko Bellic, Patrick McReary, Phil Bell és Gordon Sargent összejön Los Santosban, hogy sok pénzt gyűjtsenek össze, mielőtt végleg kiöregednének. Bankrablás, emberrablás, betörések, minden jöhet!

 Tudom, hogy így leírva van, amelyik hülyén hangzik. De küldetésenként leírva, ahogy le is fogom írni már jó lesz, bízzatok bennem!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vladimirglebovsdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr754874405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izzy Creed 2012.11.02. 22:12:47

Hát személy szerint mindegyik történet érdekelne! De a favorit természetesen az utolsó, hisz nekem Nico a hősöm. XD Szóval várok türelemmel, hátha adatik egy kis morzsa az éhezőnek. XD

NoxiusEnterprise · http://vladimirglebovsdiary.blog.hu 2012.11.03. 16:23:19

@Izzy Creed: Ha nekiállok, és javítok egy kicsit, akkor fölrakom Donald Dodson néhány eltervezett küldetését.
Három részre oszlik:
Klip: Itt leírom, hogy hogyan nézne ki egy GTA -ban a felvezetés
Küldetés: Leírom a küldetés teljesítéséhez szükséges feladatokat
Jutalom: Leírom, hogy mennyi pénzt, milyen lakást, ruhát, ingatlant, stb. -t kapott a szereplő
Úgy jó lesz? :)

NoxiusEnterprise · http://vladimirglebovsdiary.blog.hu 2012.11.03. 18:48:47

@Izzy Creed: Bár az első még elég nyers, de mindegy.
Nem kell majd nagyon leszólni, a történet a lényeg, a kidolgozáson lehet változtatni.
Sok sikert az olvasáshoz! :)
süti beállítások módosítása