Vladimir Glebov Naplója

A blog a GTA IV egyik szereplőjének, Vladimir Glebovnak a Liberty City -ben lezajló életéről szól. Ha ennek a cikksornak vége, jön néhány általános tudnivaló a GTA IV -ről.

Friss topikok

Címkék

Társ blogok:

Vladimir Glebovról

NoxiusEnterprise 2012.10.07. 14:58

 Vladimir Glebov egy temperamentumos személyiség a GTA IV -ben. Az első igazán gonosz karakter, aki az elején formálja a történetet. érdekes, hogy bár csak másodrendű karakter, mégis fontos szerepe van a történetben, hiszen miatta indul el minden.
Szerepel az It's your call küldetésben, ahol Romantól kéri a pénzét. Itt egyszerűen parasztnak nevezi Nikót (Yokel), és Romant többször is leordítja.
Szintén szerepel az Easy Fare küldetésben, ahol éppen Mallorie -t, Roman barátnőjét fűzi.
Feltűnik a Bull in a China Shop, Hung Out to Dry, Clean Getaway és az Ivan the Not So Terrible. Ezekben a küldetésekben ő a főnök, magyarán ő adja a küldetéseket. Ezeket mind a Comrades Bar -ban lehet elfogadni.
Az utolsó küldetésben, ahol szerepel, megöljük. én ezzel nem értek egyet, de mindegy. Az Uncle Vlad küldetésben, amit Roman ad, meg kell ölnünk, mert kavart Mallorie -val.
 Feltűnik az első kiegészítőben is. A TLAD végigjátszása után a Credits -ben, ami a GTA IV -es jeleneteket mutatja meg, láthatjuk, amint Niko lelövi.
 Vladimir az orosz Bratva tagja, egy területi vezető, akinek üzleti tevékenysége a védelmi pénzek szedésére, az autólopásra korlátozódik, illetve a Comrades Bar -t futtatja. Romant, aki sok pénzzel tartozik neki, megvédi Dardantól és két albán társától egy AK-47 -tel.

Bűnlajstrom:

- 2002 nyilvános bujaság
- 2003 Szexuális zaklatás
- 2004 zsarolás

Járművek:

Ezüst Blista Compact (Clean Getaway), kék Marbella (Uncle Vlad)

Szereplők:

Niko, Roman, Mallorie, Dardan, Mickey (A Comradesben a csapos), Sergei (Az egyik testőre), Ivan (Az egyik embere, akire ráküldi Nikót), Mikhail

Természetesen Vladimir a leghatalmasabb gengszter önmaga szerint. Igazából csak kis területe van, de ezt erős kézzel irányítja.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vladimirglebovsdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr934824786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NoxiusEnterprise · http://vladimirglebovsdiary.blog.hu 2012.10.07. 15:07:17

Megjegyzés: Hamarosan jellemzem az itt felsorolt karaktereket és járműveket is.

Izzy Creed 2012.10.07. 16:36:48

Tetszik a cikked. Kimerítő részletesség és sok érdekesség, amikre fel sem figyeltem, a játék során. :D
Hogy miben lehetne javítani? Első ránézésre én csak a blog külsejét változtatnám meg. A Skate splash sablon átkreálható, hogy ne a göris srác legyen a főkép, hanem Vlad. Azért ezt ajánlom, mert az én blogomon is ez a kinézet van, de másképp. libertycity.blog.hu/

NoxiusEnterprise · http://vladimirglebovsdiary.blog.hu 2012.10.07. 16:48:01

@Izzy Creed: Hogyan lehet görgis srácot Vlad -re változtatni?
És milyen görgis srác?

Izzy Creed 2012.10.07. 17:02:27

Beállítások-Sablon-gyári. Rákattintasz a gördeszkás srác sablonjára-mentés. Vissza saját fülre-beállítod ezt. Majd a Skate Splash! csíkon a szerkesztés fül. Megkeresed a főképet. csinálsz egy képet, ami jó lenne méretben, kiterjesztésben és felülírod. :P Pofonegyszerű! XD Ha akarod, segítek... :P

NoxiusEnterprise · http://vladimirglebovsdiary.blog.hu 2012.10.07. 17:25:59

@Izzy Creed: Kéne segítség, de tovább ne itt offoljunk. Csinálok egy témát kötetlen beszélgetésre.
Megpróbállak szerkesztővé léptetni :D

LobodomyReaperCrew 2012.10.19. 22:34:43

Látom, nem kicsit vagy Vlad fanatikus. A cikkeid részletesek, szórakoztatók, átgondoltak, egyszóval jók. Gratula! Csak így tovább! Zúdíts ránk még a Vlad kórból. :P

NoxiusEnterprise · http://vladimirglebovsdiary.blog.hu 2012.10.20. 17:31:00

@LobodomyReaperCrew: Köszi a biztatást! Momentán nem fog menni, mert Macintosh grafikai billentyűzetem van, azon meg nem lehet írni, de ha megint lesz PC -m, akkor zúdítok :) Melyik történet tetszett a legjobban?

LobodomyReaperCrew 2012.10.25. 08:11:12

@NoxiusEnterprise: A legújabb.
Amikor is, Vlad megvalósította az egyik álmát, történetesen, hogy mevette azt a kis bárt a parttól nem messze. Ahol, azon felül, hogy sört meg vodkát "szervíroz" ott bonyolítja kisebb-nagyobb ügyeit.
És hát ugye ebben a bizonyos bárban kezdődnek az igazán komoly dolgok egy szerb fickó életében. Új életében.
süti beállítások módosítása