Vladimir Glebov Naplója

A blog a GTA IV egyik szereplőjének, Vladimir Glebovnak a Liberty City -ben lezajló életéről szól. Ha ennek a cikksornak vége, jön néhány általános tudnivaló a GTA IV -ről.

Friss topikok

Címkék

Társ blogok:

Vlad Glebov képkereső 1.

NoxiusEnterprise 2013.02.08. 12:20

gta_iv_characters_1360321984.jpg_1280x864

 Arra gondoltam, hogy ha látok valamilyen GTA -s képet, akkor azon lehet, hogy rajt alesz Vlad is. Vagy csak ő! Tehát elkezdtem ekresgélni, és találtam ezt a szép kis képet, szerintem iszonyatosan jól néz ki, biztos, hogy profi grafikus csinálta. Láthatjuk rajta Nikót, Johnnyt, Luist, de hylet kapnak a különöbző híresebb jelenetek vagy szereplők is.
 Ilyen példéul Peg, Phil és Ray, Francis és Derrick beszélgetése, a bankrablás, Dimitri halála, de szerepel rajta Dwayne, Playboy X, Elizabeta, Roman, Mallorie, brucie, Jacob, Kate, Mikhail, U.L. Paper, Michelle és végül, de nem utolsó sorban Vlad is. Niko feje mellett, Luis feje alatt, és attól kicsit jobbra mosolyog, Michelle mellett.
 Az attribútumai, a kapufabajusz és a garbós öltöny is jól láthatók.
A képhez hozzátartozik egy-egy jelenet a két kiegészítőből, Jacob mellett a LOST néhány tagját láthatjuk a motorokkal, míg alul, a mesterlövész-irányzékl mellett Kuis kis harcih-helikopterét, a Buzzard -ot láthatjuk tüzelni.
 A három főhős feje közrefogja Liberty City panorámájának egy kis részét. Szerintem nagyon jól elkészített és összerakott kép, igazából csak Dardan hiányzik róla, és talán Bulgarin, de a legfontosabbak ott vannak. Gratulálok a készítőnek, főleg azért, mert Vla dis szerepel rajta!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vladimirglebovsdiary.blog.hu/api/trackback/id/tr875069309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izzy Creed 2013.02.08. 13:16:10

Ez a kép Patrick Brown műve. Zseni a csávó! :D

NoxiusEnterprise · http://vladimirglebovsdiary.blog.hu 2013.02.08. 14:16:01

@Izzy Creed: Tényt állapítottál meg, valós tényt! Fantasztikus képei vannak.
süti beállítások módosítása